Stane se hmyz běžnou součástí našeho jídelníčku?

archiv revue
Co říkáte na kuchařku Hmyz na talíři, kterou vydalo nakladatelství JOTA? Je vskutku hodně specifická.
Co říkáte na kuchařku Hmyz na talíři, kterou vydalo nakladatelství JOTA? Je vskutku hodně specifická.Taková se vám jistě ještě do rukou nedostala. Posuďte sami. Můžete se podívat na ukázku, kterou připojujeme.

Najdete v ní spoustu receptů na přípravu předkrmů, polévek, hlavních jídel, dezertů a dalších kulinářských dobrůtek. Všechny mají jedno společné. Jednou z ingrediencí je hmyz. Samozřejmě si je můžete připravit i bez těchto "nohatců", ale možná by to byla škoda. Alespoň někdy je vyzkoušejte. Třeba budete příjemně překvapeni…

Neláká vás například svíčková se sarančaty? Dejte si třeba žampionové kloboučky plněné bramborami a moučnými červy nebo cizrnovou musaku s řepou a cvrčky. 

V knize najdete odpovědi na otázky, proč jíme hmyz a také teorii o tom, jak pracuje lidské tělo.




Ukázka z knihy

Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.
Související produkty
Čeština
Hmyz na talíři
Čeština

Hmyz na talíři

0.0 0
348 285
Vyprodáno
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte jej s přáteli.

Nejnovější články

Hledáte příběhy, které vás rozesmějí, zahřejí a připomenou vám, že láska může přijít i ve chvíli, kdy ji nejméně čekáte? Pak pro vás máme tip na romány od britské spisovatelky Maxine Morrey.
Žánr historických romancí mi je nesmírně blízký. Sama jsem se věnovala studiu Historicko-literárních studií, takže jakýkoliv pohled do dávné minulosti, prosycený jemnou i pikantnější dávkou romantiky, mě dokáže okamžitě okouzlit a vtáhnout do děje.
Zasoutěžte si o nejnovější knihu MUDr. Jana Hnízdila.
Prémiový obsah
číst více