Stane se hmyz běžnou součástí našeho jídelníčku?

archiv revue
Co říkáte na kuchařku Hmyz na talíři, kterou vydalo nakladatelství JOTA? Je vskutku hodně specifická.
Co říkáte na kuchařku Hmyz na talíři, kterou vydalo nakladatelství JOTA? Je vskutku hodně specifická.Taková se vám jistě ještě do rukou nedostala. Posuďte sami. Můžete se podívat na ukázku, kterou připojujeme.

Najdete v ní spoustu receptů na přípravu předkrmů, polévek, hlavních jídel, dezertů a dalších kulinářských dobrůtek. Všechny mají jedno společné. Jednou z ingrediencí je hmyz. Samozřejmě si je můžete připravit i bez těchto "nohatců", ale možná by to byla škoda. Alespoň někdy je vyzkoušejte. Třeba budete příjemně překvapeni…

Neláká vás například svíčková se sarančaty? Dejte si třeba žampionové kloboučky plněné bramborami a moučnými červy nebo cizrnovou musaku s řepou a cvrčky. 

V knize najdete odpovědi na otázky, proč jíme hmyz a také teorii o tom, jak pracuje lidské tělo.




Ukázka z knihy

Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.
Související produkty
Čeština
Hmyz na talíři
Čeština

Hmyz na talíři

0.0 0
348 285
Vyprodáno
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte jej s přáteli.

Nejnovější články

Starobylé univerzity, tajemství ukrytá v knihovnách, intelektuální posedlost i temná morální dilemata. Takový je svět literárního žánru zvaného dark academia. Pokud máte rádi knihy s výraznou atmosférou, hlubokými myšlenkami a postavami, které hledají víc než jen pravdu, ale i vlastní identitu, tenhle výběr je právě pro vás.
Jakou slevu jsme si pro vás připravili tentokrát? Kuky ugriloval 30 % slevu na dvě kuchařky.
Ještě máte místo v kufru na červnové novinky, které přibalíte na dovolenou svým ratolestem? Mrkněte, které knihy vycházejí tento měsíc.