Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Patříte mezi čtenáře historických románů? Pak tu pro vás máme jednu velmi pěknou recenzi na knihu Melity Denkové Jitka Lucemburská, kterou vydalo nakladatelství Alpress.
Nakladatelství MOTTO vydává kuchařskou knihu známé fotografky, výtvarnice a kuchařky Evy Francové. Nese stejný název jako její úspěšný food blog Kuchařka ze Svatojánu.
Tajuplný fantasy příběh z pera Ransoma Riggse doplněný o podivné, téměř strašidelné dobové fotografie, vytváří silný dojem, ze kterého jde čtenáři mráz po zádech.
Při čtení knihy Šibeniční vrch od Lois Duncan, jsem se vrátila do doby, kdy jsem byla ještě teenager. Téma reinkarnace a minulých životů mě v tom věku nesmírně fascinovalo. Autorka jej v tomto příběhu skloubila se salemským procesem ze 17. století.
Český kuchař a autor gastronomických bestsellerů Roman Vaněk stihl dát dohromady další kuchařku. Stejně jako přechozí publikace ji vydává Pražský kulinářský institut.
Doubtful je malé ospalé městečko. Chtělo by se říct, že i poklidné, ale tak to není. V tomhle městě se čas od času chovají zvířata divně. Zneklidní a třesou se strachy. Občas tu mizí lidé a tu a tam je nalezeno tělo. Anebo jeho kousky. Znetvořené a prošité červenou nití.
Jeho dorty znají i ti, kteří pečení obvykle obcházejí obloukem. Josef Maršálek – cukrář s duší vypravěče – tentokrát servíruje víc než jen sladké recepty. Jeho nová kniha Sklizeň je poctou českému venkovu, tradicím i sezónnosti.