Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788025604205
Značka: Svojtka

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
999 Kč
819 Kč
999 Kč
819 Kč
Ceny dopravy
Anotace
Informace o sortimentu
recenze
Ceny dopravy
Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.
Zákazníci, kteří koupili toto zboží, zakoupili také
Kamenné nebe
Čeština

Kamenné nebe

0.0 0
od 249
IHNED odesíláme
Čeština

Páté roční období

5.0 1
389 319
IHNED odesíláme
>
Zákazníci, kteří koupili toto zboží, zakoupili také
Kamenné nebe
Čeština

Kamenné nebe

0.0 0
od 249
IHNED odesíláme
Čeština

Páté roční období

5.0 1
389 319
IHNED odesíláme
 

EXTRA SLEVA 6 %

i na zlevněné zboží

Dostávejte informace o novinkách
a akcích přímo do vaší schránky.

 
 

Sleva platí na první nákup nad 399 Kč.

 
 
 

Stačí jeden klik ve vaší e-mailové schránce a dveře do světa literatury se vám otevřou dokořán.

 

Potvrzovací e-mail vám mohl zabloudit i do složky Hromadné, Spam nebo Promo akce.