Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788080913236
Značka: EXPOL PEDAGOGIKA

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
691 Kč
622 Kč
691 Kč
622 Kč
Ceny dopravy
Anotace
Informace o sortimentu
recenze
Ceny dopravy
Cieľom učebnice Technológia 2 kuchár je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov, ktoré nadväzujú na učivo učebnice Technológia 1 kuchár. Učebnica sa venuje technológii prípravy bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.
 

EXTRA SLEVA 6 %

i na zlevněné zboží

Dostávejte informace o novinkách
a akcích přímo do vaší schránky.

 
 

Sleva platí na první nákup nad 399 Kč.

 
 
 

Stačí jeden klik ve vaší e-mailové schránce a dveře do světa literatury se vám otevřou dokořán.

 

Potvrzovací e-mail vám mohl zabloudit i do složky Hromadné, Spam nebo Promo akce.