Tip: válečný román Neviditelná zranění za 81 Kč

A History of Food In 100 Recipes

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9780007411993

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
677 Kč
555 Kč
677 Kč
555 Kč
Anotace
In today s world it s easy to get what we desire to eat in our 24-hour consumer society. But where and how did these everyday recipes come from? This book features 100 essays, taking the reader logically and chronologically through the history of food and cooking, each with an accompanying recipe. Answers questions such as: When was bread first produced? When did we start using herbs and spices? Who invented spaghetti? and What was the first mass-produced meal? *Also appeared in March Buyer s Notes*
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor William Sitwell
Značka Harper Collins Publ. UK
Rok vydání 2012
Pořadí vydání 1. vydání
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 352
ISBN 0007411995
EAN 9780007411993
Interní kód 0260558
Produktový manažer Jana Knopová (jana.knopova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy